Personale

MØD TEAMET!

Karina, Louise og Tine– alle med den 4 årige frisør uddannelse

Det er vigtigt for os at være synlige og åben over for alle, der kommer i salonen – og vi sætter en ære i, at ALLE er velkomne og bliver mødt med et smil!

Er DU perfektionist og glad for dit hår? Så bestil tid hos os. Vi giver dig en frisøroplevelse ud over det sædvanlige og du vil hurtigt mærke at du er i fokus og der bliver kredset om dig. Små detaljer som giver den perfekte frisure, bliver udført med stor professionalisme. Du vil blive grundigt rådgivet og vejledt, så du er klædt ordentlig på, hvis du ønsker forandringer – store som små.

For altid at kunne tilbyde dig en professionel behandling, arbejder vi hele tiden på at udvikle nye teknikker i form af kurser og træning.

Salonen

Hos ’by navntoft’ tilbyder vi alle behandlinger i højeste kvalitet – Klip til hele familien, farvning, bryn/vipper, produktvejledning,  fest/brudeopsætning og makeup. Vi følger tidens trends og holder fokus på din personlighed.

Salonen er smagfuldt indrettet og der er lagt vægt på en hyggelig indretning, der samtidig udstråler den eksklusivitet, som salonen står for.

Parkering

Salonen er placeret centralt i Vejle, nemlig i Føtexhus, nær havnen. Der er god mulighed for nem og gratis parkering lige udenfor døren.