Personale

Mød Louise, Karina og Tine

Det er vigtigt for os at være synlige og åben over for alle, der kommer i salonen – og vi sætter en ære i, at ALLE er velkomne og bliver mødt med et smil!

Vi har alle den 4 årige uddannelse. Louise er derudover uddannet som makeup artist og stylist. Vi
har en særdeles bred erfaring i klippe- og farveteknikker og har lagt makeup til fotoopgaver til kampagner og reklamer samt lagt makeup til filmoptagelser. For altid at kunne tilbyde dig en professionel behandling, arbejder vi hele tiden på at udvikle nye teknikker i form af kurser og træning.

Er DU perfektionist og glad for dit hår? Så bestil tid hos os. Vi giver dig en frisøroplevelse ud over det sædvanlige og du vil hurtigt mærke at du er i fokus og der bliver kredset om dig. Små detaljer som giver den perfekte frisure, bliver udført med stor professionalisme. Du vil blive grundigt rådgivet og vejledt, så du er klædt ordentlig på, hvis du ønsker forandringer – store som små.

Salonen

Hos ’by navntoft’ tilbyder vi alle behandlinger i højeste kvalitet – Klip til hele familien, farvning, bryn/vipper, permanent, produktvejledning, ’gør det selv’ aftener til de kvinder der mangler ideer til opsætning, fest/brudeopsætning og makeup. Vi følger tidens trends og holder fokus på din personlighed.

Salonen er smagfuldt indrettet og der er lagt vægt på en hyggelig indretning, der samtidig udstråler den eksklusivitet, som salonen står for.

Parkering

Salonen er placeret centralt i Vejle, nemlig i Føtexhus, nær havnen. Der er god mulighed for nem og gratis parkering lige udenfor døren.